fredag 22. oktober 2010

NICE

Siden sist har min mann, vesla og jeg hadd noen superfine dager i Nice! Turen ble akkurat så bra som vi ønsket og enda bedre. I tillegg til cafè- og restaurantbesøk var nemlig været varmere enn vi hadde håpt. Både fredag og lørdag hadde vi godt over 20 grader. Her var det bare å bytte ut støvlettene! Dette passet bra da det ikke var noe typisk handletur vi var på. Vi ville være mye ute å gå tur, se oss omkring og sitte ute på cafè. Vi koste oss masse og var formøyd med en liten ferie sånn innimellom hverdagen.
Promenaden.

Deilig å gå på disse runde varme stenene. Eline likte også å sitte å leke med dem. Havet ser så fint og varmt ut, men det var andre enn oss som tok seg av badingen denne gangen:)

Vi startet dagen med å stikke nedi gata å kjøpe ferske croissanter som vi tok med hjem, de beste croissantene mannen har spist!! Deretter tok vi kaffen på en cafè hvor vi kunne sitte å se litt på bylivet. Lunsjen var selvfølgelig også en viktig del av dagen, og lørdag fant vi en fantastisk koselig Cafè i gamlebyen hvor vi kunne sitte på fortauet å spise denne gode brunsjen. Masse god mat: salat, godt brød, croissanter, syltetøy, yoghurt, juice, kakao, kaffe..tror faktisk ikke vi klarte å spise opp alt! Hit skal jeg tilbake ved neste Nice-besøk!

På markedet fant vi ei bok på fransk om Victor og Tim på tivoli. Magnus fikk den og elsker den! Vi leser i den hver kveld, og fordi vi ikke forstår teksten helt blir historiene forskjellige hver kveld.

Fikk ikke snudd dette bildet fra gamlebyen...

By night!

2 kommentarer:

  1. Go morn. Ja det så deilig ut i nice, bare maten blir man sulten av å se på.. Her skal bli god lunsj i helga i huset ser æ.. prøve i alle fall. Nå har æ faktisk tint marsipankake-stykke fra barnedåpen-så ja til frokost blir det kaffe å kake.. Kos dæ idag. Liv

    SvarSlett
  2. Fiiine bilder Mari! Takk for deilig middag i går- du er så flink på kjøkkenet altså! Kanskje vi skal ha felles julegodis-verksted? Stor klem!

    SvarSlett