onsdag 23. februar 2011

Resultatet:

Mennene ble satt til å lage makirullene med frityrstekte scampi eller crabstick, avocado og agurk.
Scampiene ble rullet i mel og deretter i tempura og til slutt stekt i olje 
(crabsticksene stekte vi ikke i frityr)


Ferdig til å kuttes:


Så ferdig:


Lagde også sushi med laks og kamskjell 



Det ble en vellykket kveld:)

5 kommentarer:

  1. Kjempekoselig kveld med god, hjemmelaget sushi :)

    SvarSlett
  2. Åå, det så godt ut! Du må lære meg å lage frityrstekte scampi i makiruller en gang, Marianne :-)

    SvarSlett
  3. D så jo super profft ut! Mmmm, kansje æ bare må komme nedover:)

    SvarSlett
  4. jepp, eni me siste taler! ser veldi bra ut!!

    Hold på å hive opp et surdeigsbrød til søster-Liv.

    SvarSlett
  5. Neimen hvor blir du av, smågleder??? Liv

    SvarSlett