torsdag 23. september 2010

Endelig!!

I januar i år kjøpte vi nytt spisebord. Etter lang tid har vi det endelig i stua vår!! Bordet ble først trukket tilbake av produsenten før vi hadde fått det. Nytt bord ville vi ha, så vi kjøpte et annet bord fra en annen butikk. Det nye bordet ventet vi på i 6 mnd før vi ble lei og hevet kjøpet. For litt siden gikk vi tilbake til opprinnelig butikk og fant dette bordet som vi opprinnelig hadde kjøpt, som nå ble produsert uten feil. Vi slo til en gang til, og her er det!! Bordet er stort, og har i tillegg 2 tilleggsplater, så vi har nå plass til mange gjester. Problemet er at om vi setter på begge platene må noen gjester muligens sittende ute på verandaen.                             Voksduk er genialt for småbarnsfamilier, og kan være ganske fint også, men denne må vel etterhvert byttes ut til en som iallefall er lang nok..

4 kommentarer:

 1. Hei, åja du har starta blogg, ikke verst.. skal følge med innimellom..
  Gratulere med nytt spisebord og lekre stola!! (å velkommen etter-får æ si..) Det ble jo kjempefint, og også den flotte lampa! Lykke til med blogg!!
  Liv

  SvarSlett
 2. Takk så mye! Ja, legg "Små gleder" på favoritter, så e det enkelt å følge me:)

  SvarSlett
 3. har lagt det inn på bokmerker! Ser bra ut det her altså! fete stola, passa til bordet! blogg e fett!

  SvarSlett
 4. Æ syns no egentlig at det va ganske fint med litt for kort duk, da ser man jo litt av borde også blei det mindre "voksdukpreg".
  Ser kjæmpe fint ut, glede mæ til å sitte tilbords å spise gourmet mat:)

  SvarSlett