søndag 26. september 2010

Helg:)

Man skulle kansje tru at jeg som er hjemme hver dag ikke ser fram til, eller ser forskjell på ørk og helg, men det gjør jeg!! Fredagskveld med en stor pose smågodt når vi benke oss foran TV`n, og å få Aftenposten i postkassa lørdagsmorgen er digg:) Så prøver vi å finne på noe morsomt å gjøre iløpet av dagene. Klart det er deilig med helg!!!
Fredagkveld hadde vi besøk av et vennepar vi ikke har sett på lenge, så det var veldig hyggelig! Spiste middag når barna var sovnet, det er ikke så ofte, så en god start på helga. Og, vi fikk testet stolene og bordet vårt skikkelig. Stolene kan man helt klart sitte på mange mange timer uten å få vondter her og der. Vi er fornøyde:) 
Lørdag tok gutta en tur på brannvernuka på Grorud brannstasjon. Til tross for sin overentusiasme for Brannmann Sam, alt av brannbiler og ikke minst å slukke branner som stadig oppstår her hjemme, ("Late som brann" som han sir), og at det første han sa da han våkna lørdag morgen var "Gå på brannstasjonen" var ikke lørdagens utflukt det helt store for lille Magnus..
Bestemor fra Bergen har besøkt oss fra lørdag til søndag, og var med Magnus på søndagsskole i Nordstrand kirke mens jeg var i kirka. Der fikk han verandaleppe da han gjemte seg under en stol og jenta som satt oppå sparket med bena.. Så helgas høydepunkt for lillegutt var nok turen i Frognerparken i ettermiddag sammen med bestemor, tante Kristine, lillesøster, mamma og pappa. Var på Bølgen og Moi først og spiste brunsj før vi tok turen til "Frognerborgen" i Frognerparken. Sjekk, har noen sett så stort lekeapparat før??
Alt i alt en bra helg med koselige besøk:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar