fredag 5. november 2010

Venninnetur i byen:)

Igår hadde jeg og venninna mi som skal flytte nordover en dag i byen bare vi to! Vi koste oss med STERK nudlesuppe med scampi på cocovika.no, godt! Vi drakk kaffe og spiste danske kanelsnurrer med KARAMELL (anbefales!) på cafè http://www.egerkarljohan.no/butikkinfo.aspx?nr=75. Også vi så på fine ting (og kjøte noe av det)! En veldig fin dag ble det!! Og tenk, denne gaven fikk jeg av henne som et forskudd på min bursdag litt senere: et kjempefint Kazuri-armbånd. Jeg hadde heller ikke hørt om dette håndverke før (regner med det kansje ikke er så mange som har det..) Perlene er håndlaget og håndmalt ved fabrikken Kazuri. Denne ble startet av 2 kvinner i 1975 og har idag ca 350 ansatte. Det er stort sett enslige mødre, som ved å jobbe her kan forsørge både seg selv og sin familie.


Hvis man blir like glad som disse damene ved å bære et slikt smykke burde alle ha et eksemplar syns jeg!

Armbåndet, med min yndlingsfarge:-) Venninna hadde fått det med seg gitt! Smykkene selges over hele verden, med visjonen : Inntektene skal komme kvinnene og deres barn tilgode!

Takk for igår, og lykke til norraførr! ..kommer nok til å savne deg! ...men regner med å få besøk! ...og selvfølgelig kommer vi til Hatteng (tenk at byjenta skal flytte dit!!)!

1 kommentar: