mandag 13. desember 2010

Julemarked.

Søndag hadde vi en bra dag! En stor familebegivenhet da gutten vår som blir 3 år i mars gikk på ski for første gang!! Lørdag var vi ute på handel og bena hans kunne ikke stå stille så begeistret som han var over å skulle få ski. Igår testet han dem i hagen, og med litt hjelp fra mamma gikk det kjempebra:) Da han var ferdig la han seg på bakken akkurat som Dæhli gjorde etter store løp.. Flink gutt, stå på så har vi en vinner her!

Litt etterpå beøskte vi julemarkedet på Folkemuseet på Bygdøy. Det var veldig koselig! Små boder med diverse ting for jula, boder med håndarbeid, saueskinn, og antikk. Vi hørte barnekor, og det var julesang og loddsalg i bedehset. Hestene gikk rundt omkring med slede, og jammen hadde ikke nissen også tatt turen!
Og sist, men ikke minst: verdens største pepperkake!!
Med andre ord: god julestemning.

På veien hjem kom vi over denne lille hjemmebutikken som hadde masse masse fint. Da vi gikk ut hadde  svigermor økologisk (!) strikkebukse til vesla og båt av resirkulert plast til lillegutt i posen! Besøk denne siden: http://www.facebook.com/littlegreenfactory  Den hyggelige franske damen skal åpne nettbutikk etterhvert. Masse fine greier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar