onsdag 29. desember 2010

Julebrød

Nå håper jeg alle som leser har hadd en fin-fin julefeiring til nå!
Jula er jo ennå ikke helt over, så det er ikke for sent å bake julebrød!
Spises med smør og brunost:) Godt!


Oppskrift til 3 brød:

1 kg hvetemel
200 gram sukker
3-4 ts kardemomme
150 gram smør
6,5 dl melk
1 pakke gjær
200 gram rosiner
80 gram sukat

Jeg droppet forheving men lot de etterheve 1 time
Stekes ved 170 grader i ca 40 minutter

3 kommentarer:

  1. ahh, det såg godt ut med fersk brød-julebrød! Fikk lyst å bake, men får vente til en annen gang..
    Lykke til med bursdag imorgen, GRATULERER! Fra Jakob og oss andre..
    Liv

    SvarSlett
  2. gratulere me dagen a!:)
    har det vært en bra dag?
    va å spiste brunsj hos grete å feira bursdagen din idag! supert!:)
    nyt siste en og en hall timen av dagen, torunn hilser også!:)
    julebrødan så konge ut!

    SvarSlett
  3. Takk takk til begge to! Kom fra svigerfamilien i Vikersund på kvelden og da lagde vi risgrøt som kveldsmat, det va godt! Lagde rikelig så vi har riskrem etter kalkunen idag:) God nyttårskveld til dåkker!!

    SvarSlett